Korona - etätyöskentely

01.04.2020

Evesoc Group aloitti etätyöskentelyn 16.3.2020. Palaverimme ja muut kokoukset sujuvat Teams videokonferenssin välityksellä. Lähitapaamisia on ollut vain muutamia pienemmällä porukalla. Osa projekteistamme on mennyt koronatilanteen takia jäihin, mutta osa jatkuu etäyhteyksien välityksellä. Tilanne on ollut pysäyttävä, ja olemme halunneet kantaa kortemme kekoon taistelussa viruksen leviämistä vastaan. Vaikka etäyhteyksien välityksellä kanssakäyminen ei ole yhtä miellyttävää kuin lähikontaktissa toimiminen, olemme ymmärtäneet tilanteen vakavuuden ja toimimme saamiemme ohjeiden mukaisesti.

Olemme tottuneet siihen, että palaverit maanantaiaamuisin on käyty bisnes akatemian tiloissa, jossa keitämme kahvia toisillemme ja käymme yleisesti läpi ryhmämme kuulumisia. Nyt joudumme keittämään itse omat kahvimme ja kuulumisten vaihto on huomattavasti asiallisempaa verkkoympäristössä. Moni ryhmästämme kaipaa lähikontaktia muiden kanssa, mutta tässä tilanteessa on viisainta noudattaa annettuja ohjeita.

Evesocin jäsenet ovat kokeneet etätyöskentelyn pääosin positiivisesti. On ollut yllättävää miten hyvin ryhmämme on sopeutunut uuteen tilanteeseen. Olemme saaneet vietyä eteenpäin lautapeliprojektiamme ja dronekuvausprojektia. Lautapeli on Turkuun sijoittuva seikkailupeli, joka on suunnattu perheille. Tavoitteenamme on saada peli ulos joulumarkkinoille. Olemme saaneet suunniteltua lautapelin juonta ja alustavasti pelilaudan rakennetta. Evesoc on myös hankkinut dronen ilmakuvausta varten ja sillä on jo otettu kuvia ja videoita.

Haluamme auttaa tässä tilanteessa yrityksiä, jotka saattavat kaivata apuamme. Tarjoamme muun muassa apua sosiaalisen median markkinoinnissa ja asiakashankinnassa. Ymmärrämme, että tämä on raskasta aikaa monelle yritykselle, etenkin pienet yritykset saattavat kaivata apuamme tässä tilanteessa. Käytettävissänne on joukko energisiä, osaavia ja luovia tyyppejä!

Kirjoittanut Anna Baker

Kuvat: https://unsplash.com