Pumpkin Party

19.11.2019

Halusimme luoda valoa syksyn harmauteen ja järjestää bileet. Vilma sai idean, että bileet voisivat olla Halloween-teemaiset ja nimeksi kemuille tuli Pumpkin Party. Evesocin Jerome on töissä Studiolla, joten oli luontevaa valita Studio bilepaikaksi. Lippuja oli myynnissä ennen tapahtumaa ständeillä ammattikorkeakoulujen auloissa (Lemminkäisenkadulla, Sepänkadulla ja ICT-cityllä) ja kideAppissä. Osuuskuntamme jäsenet olivat pukeutuneet halloweenasuihin ja olivat käytettävissä lippujen hankintaan. Lippu maksoi vain viisi euroa!

Seurasimme jännityksellä lipunmyyntiä, kun bileisiin oli vain kolme päivää aikaa oli 296 lippua myyty. Suunnittelimme innoissamme mitä asuja puemme torstain juhliin. Pitkään suunnitellut kemut lähestyivät vauhdilla. Seurasimme jännityksellä lippujen myyntiä.Tiedotimme bileistä instagramissa ja Facebookissa. Studion Facebooksivuilla oli luotu tapahtuma "Pumpkin party".

Evesocin Linda suunnitteli haalarimerkin, jota jaettiin bileisiin osallistuville. Haalarimerkissä komeili kurpitsa ja teksti 'Studio 2019s'. Bileissä oli mahdollisuus beerpongiin, karaokeen ja paras asu palkittiin. Järjestimme Instagram-äänestyksen parhaasta asusta, jotta saisimme myös Instagramseuraajia bilettäjistä. Illan mittaan Mico otti kuvia juhlijoista.

Bileiden vetovastuu oli Vilmalla, hän koki, että bileiden järjestäminen oli antoisaa ja ideointi hauskaa. Koko Pumpkin partyn suunnittelu oli mielenkiintoista ja porukan yhteishenki kasvoi projektia tehdessä.

Ilta alkoi Studion koristelulla, Evesocin jäsenet tulivat paikalle klo 18.00, ovet aukesivat juhlijoille klo 21.00. Ovella oli Evesocin edustajat vuoroissa myymässä lippuja.Suurin osa bileisiin osallistujista oli ostanut lippunsa kideappistä. Osa osallistujista oli sonnustautunut opiskelijahaalareihin ja osa halloween asuihin.

Lopullinen bileiden osallistujamäärä oli 576. Sekä Studio, että Evesoc olivat tyytyväisiä bileiden kulkuun. Osallistujilla oli hauskaa ja kaikki sujui mainiosti. Tupa oli täynnä. Kaiken kaikkiaan bileiden järjestäminen oli mielenkiintoista, oli hienoa huomata, mihin pystymme ryhmänä.

Illan esiintyjänä oli Etta ja tunnelmaa nostattivat tanssijat.

Onnistuneen illan jälkeen suuntaamme katseen tulevaan ja uusien bileiden järjestämiseen, joten kannattaa pysyä kuulolla Evesocin seuraavista liikkeistä! Meitä kannattaa seurata sekä Instagramissa, että Facebookissa.


Kirjoittanut Anna Baker