Turun Flunkein Valtaaja 2.0

19.01.2021

Vuosi 2020 opetti adaptoitumaan erilaisiin tilanteisiin ja kehittämään yritystoimintaa ihan uudella tavalla. Onneksi päätimme ottaa kaiken tästä ajasta irti ja lähteä kokeilemaan siipiämme oman tuotekehityksen parissa. Projektinjohtaja Niklas kertoo oppineensa projektista tärkeitä johtajuustaitoja ja projektin hallintaa. Olemme ryhmänä oppineet luottamaan toistemme kykyihin ja olemme päässeet haastamaan itseämme myynnin, markkinoinnin, graafisten taitojen, viestinnän ja verkostoitumisen parissa.

Myyntitiimimme on tehnyt erinomaista työtä soitellen kylmäpuheluita täysin tuntemattomille ihmisille ja kuinka ollakaan, se ei ollut niin pelottavaa, kun alkuun luulimme! Onnistuneiden puheluiden jälkeen olemme päässeet tekemään lukuisia tarjouksia, joita olemme oppineet muotoilemaan ajan saatossa.

Yllätykseksemme kehittämämme lautapeli sai suurta suosiota ja meille koitui positiivinen ongelma - pelien loputtua kysyntä edelleen kasvoi. Ensimmäisessä erässä tuotimme 522 peliä, jotka myytiin loppuun 18 päivän kuluessa. Vastaanotto on ollut positiivinen ja peli oli suosittu joululahja sekä ajanviete joulun aikaan. On ollut ihana nähdä, miten peli on tuonut lapsiperheet yhden pöydän äärelle viettämään yhteistä aikaa. Erityisesti aikakautena, jolloin aikaa on vietetty omassa kodissa enemmän kuin koskaan. Heti kun ensimmäinen erä oli myyty, alkoi suunnittelu jo toisen erän tekemisestä.

Päätimme koko tiimin kesken ottaa kaikki kehitysehdotukset vastaan ja parannella uutta erää. Peliin on lisätty Kui Vai? - kysymyskortteja, Simmottis - kortteja. Peliin on lisätty myös esimerkiksi junarata toiminto, jolla pääsee liikkumaan junalla heittäessään oikean numeron nopalla.

Uuden erän suunnittelu on kovassa vauhdissa. Toinen erä valmistuu 1.2.2021, joten Turun Flunkein Valtaaja 2.0 on saatavissa helmikuun aikana. Peli on mahdollista tilata ennakkoon hintaan 30,00 € verkkokaupassamme 24.1.2021 asti, jonka jälkeen pelin hinta on 34,90 € laajennuksen takia.